Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

In de nieuwe iOS 9.3 zijn een aantal verbeteringen toegevoegd waaronder de verwachtte oplossing voor de 1970 datum-bug. 

De tijdsbug in iOS, die ervoor zorgde dat verschillende iPhone 5s (of later) gebruikers een bricked iPhone kregen, lijkt nu opgelost..

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iOS datum-bug opgelost

In de beta versie van iOS 9.3 kunnen iOS hun device maximaal tot 1 januari 2001 terugzetten. Mocht jij een van de gebruikers zijn die slachtoffer is geworden van de iOS bug dan kun je hem aansluiten via iTunes en jouw device herstellen naar de laatste software update. Tot voor kort was deze optie niet beschikbaar omdat de beta versie van iOS 9.3 nog niet voor iedereen beschikbaar was. Eerder gaven wij aan dat mensen die te maken hadden met de bug naar de dichtsbijzijnde Apple Store zouden kunnen gaan. De bug kan jij nu dus vanuit huis oplossen.

Wat is de 1970 datum-bug?

Als de datum van een iPhone (5s of later) terug wordt gezet naar 1 januari 1970 zal het iOS device automatisch vastlopen. Dit was tot voorkort nog niet aan het daglicht gekomen totdat een oplettende gebruiker hierachter kwam. 1 januari 1970 is namelijk niet zo maar een datum maar het begin van Unix-tijd.

Functies iOS 9.3

Eerder gaven wij al aan dat iOS 9.3 grote veranderingen met zich mee brengt. Naast de gebruikelijke bugfixes is er een optie ‘Night Shift’ toegevoegd. Jouw device is hierdoor s’avonds prettiger omdat het blauwe licht dermate wordt verminderd dat je ogen minder snel moet worden en jouw nachtrust aanzienlijk zal verbeteren. Mocht jij nog niet overtuigd zijn van de voordelen van de nieuwe iOS 9.3?! Bekijk dan hier een aantal goede redenen om iOS 9.3 te downloaden.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.