Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De 3D touch mogelijkheden van de iPhone 6s en 6s Plus worden binnenkort verder uitgebreid voor de Facebook app. Door zachter of harder te drukken op het beeldscherm worden voorvertoningen van pagina's weergegeven.

Het wordt mogelijk om lichter te klikken op het scherm om te zien naar welke pagina gelinkt wordt en om op de app te klikken om naar de desbetreffende pagina doorgestuurd te worden. Apple noemt deze mogelijkheid zelf 'peek and pop'. In het Nederlands vertaald zouden we zeggen: vertoon en open. De bedoeling van deze mogelijkheid is om de gebruiker beter te kunnen laten filteren welke informatie echt nuttig is, om zo de bekende 'clickbait' tegen te gaan. Daarnaast wordt er ook "quick view" toegevoegd om je direct vanaf het thuisscherm naar je tijdlijn door te sturen. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Op dit moment is Apple de mogelijkheden ana het testen met een kleine groep gebruikers. Wanneer de update volledig is zal deze beschikbaar komen voor het publiek. Facebook zegt dat dit enkele maanen gaat duren. Waarom dit zo lang duurt is de vraag...

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer