Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ieder jaar weer zijn er een aantal apps of applicaties die het beter doen dan de rest. We zetten de vijf trending apps voor Apple smartphones op een rij. Ontdek of jij één van deze apps al op je telefoon hebt staan.

1. Uber

De internetonderneming Uber is met zijn mobiele app in ruim 67 landen actief. Het bemiddelt tussen reizigers en taxichauffeurs of privéchauffeurs. De dienst werd in 2009 opgericht en is sinds december 2012 ook in Nederland beschikbaar. Uber is gratis te downloaden voor iPhone, iPad en Apple Watch. Het vereist een minimaal besturingssysteem van iOS 9.0 of hoger. De app is in verschillende talen beschikbaar waaronder Nederlands, Engels en Arabisch. Gebruikers geven Uber een beoordelingscijfer van 4,7 uit 5.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

2. Google Earth

Google Earth is een dienst van het bekende Google Inc. Met deze applicatie kan elke plek op de wereld door middel van luchtfoto’s of satellietfoto’s bekeken worden. Google maakt gebruik van dezelfde data als die van Google Maps. Het is bij Google Earth echter ook mogelijk om sterren en zonnestelsels in beeld te krijgen. Google Earth werkt samen met Google Street View. De applicatie werkt op iPhone en iPad met een besturingssysteem van iOS 9.0 of hoger. Naast Nederlands zijn ook Engels, Duits, Spaans en nog veel meer talen beschikbaar. Google Earth gebruikers beoordelen deze applicatie met een 4,1 van maximaal 5 sterren.

3. Lyft

Een reizigersapp die in Nederland iets minder populair is, maar het vooral in de VS enorm goed doet. De applicatie is dan ook alleen in het Engels beschikbaar. Lyft brengt lifters en autobezitters met elkaar in contact. Zo kunnen de kosten van een rit eenvoudig gedeeld worden. Deze app draait alleen op iPhone of iPad met iOS 10.0 of hoger. Deze razend populaire app scoort maar liefst 4,8 uit 5.

4. Yelp: your City Travel guide

Het bedrijf Yelp is gevestigd in San Francisco maar is met zijn applicatie wereldwijd actief. Binnen Yelp vind je duizenden beoordelingen over restaurants, cafés, kapsalons of andere bedrijven. Vind de meest interessante restaurants en services in de buurt en maak gebruik van de zoekfilters. Yelp werkt vanaf iPhone 5S, iPad en iPod Touch en vereist besturingssysteem iOS 10.0 of hoger. Het is beschikbaar in het Engels, Nederlands, Frans en een aantal andere talen. Yelp ontvangt een beoordelingscijfer van 4,6 uit 5.

5. Airbnb

Het zal niemand verbazen dat ook Airbnb in het rijtje van meest populaire applicaties voorkomt. Via deze app doe je onvergetelijke reiservaringen op. Je hebt toegang tot particulier vakantiehuisverhuur maar ook bedrijfsmatig verhuur van vakantiewoningen of hotels. Gebruikers kunnen kiezen uit ruim 4 miljoen verschillende vakantieadressen in meer dan 190 landen. Airbnb is wereldwijd actief en beschikbaar in verschillende talen waaronder ook Nederlands en Engels. De applicatie draait op iPhone, iPad en iPod Touch met iOS 9 of hoger. Het is ook compatibel met Apple tv.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer