Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Begin september is het dan eindelijk weer zover: het jaarlijkse Apple evenement. Ook dit jaar zal er een nieuwe iPhone (iPhone 8) uitkomen met nog een aantal andere gave Apple producten.

iPhone-8 Apple event; het hoogte punt van het jaar

Het is nog niet helemaal duidelijk om het de 5de of op de 12de van september wordt georganiseerd. Een ding weten we wel zeker en dat is dat ook dit jaar het grootst zal worden gevierd door Apple. Groter dan ooit want er zullen dit jaar maar liefst 3 nieuwe iPhone modellen gepresenteerd worden! Bekijk hieronder een overzicht wat wij, van iPhone.nl, verwachten van het Apple iPhone 8-event.

Tip: iPhone 8 toestellen - prijzen vergelijken

Tip 2: abonnementen met iPhone 8 vergelijken

 1. iPhone 8 / iPhone X

Natuurlijk het nieuwe vlaggenschip model van Apple; de iPhone X. De opvolger van de iPhone 7 wordt er eentje voor in de boeken. Er zijn al diverse feiten naar buiten gelekt over het nieuwe toestel die genoemd mogen worden. Hierbij kun je denken aan een volledig oled-scherm, het verdwijnen van de homebutton, gezichtsherkenning en het draadloos opladen van de batterij. Het oled-scherm zal omlijst worden met een aluminium rand en een glazen achterkant. Het instapmodel zal rond de 1000 dollar gaan kosten met een opslaggeheugen van 64GB.

Lees ook: iPhone X: 10jarig jubileum van de Apple

iPhone 8

2. iPhone 8 en iPhone 8 Plus

Iedereen had eigenlijk wel verwacht dat na de iPhone 7 traditiegetrouw de iPhone 7s uitgebracht zou worden dit jaar. Dat wordt dit jaar echter anders. De nieuwe iPhone 8 en 8 Plus zullen lager geprijsd worden dan de hierboven genoemde iPhone X en is daarom een stuk aantrekkelijk qua prijs. Hij zal uiteraard verbeterde hardware hebben, vernieuwde kleuren en er is de mogelijkheid om hem draadloos op te laden.

Lees ook: iPhone 8 krijgt een flinke camera update

3. Apple Watch Series 3

De Apple Watch is alweer toe aan zijn derde editie en zal, na de verschillende iPhones, het meest naar uit worden gekeken. Een van de gewenste verbeteringen is de mogelijkheid om mobiel internet te krijgen op het horloge zelf. Hiermee wordt de Apple Watch minder afhankelijk van de iPhone.

Apple Watch series 3

Hierdoor hoeven hardlopers hun iPhone niet meer mee te nemen tijdens het sporten. Of er berichten op ontvangen kunnen worden is nog maar de vraag. De Apple Watch zal wederom in diverse kleuren worden uitgebracht. 

4. iOS 11 en macOS High Sierra

Ben jij een bètatester dan heb jij de nieuwe iOS 11 waarschijnlijk al maanden in gebruik maar Apple zal tijdens het event ook de definitieve versies van iOS 11, macOS High Sierra, tvOS 11 en watchOS 4 onthullen. De software-update iOS 11 is een waardevolle toevoeging op jouw iPhone voornamelijk vanwege de nieuwe look-en-feel en het gloednieuwe Bedieningspaneel. Daar waar macOS High Sierra voornamelijk kleine aanpassingen heeft bovenop Sierra.

Lees ook: iOS 11 video opnamen pauzeren en herstarten

iOS 11

5. HomePod

Een nieuwe gadget waar ik persoonlijk nogal naar uitkijk. De HomePod is een uitermate slimme speaker die in combinatie met Siri jou kan helpen met dagelijkse taken. Dankzij zijn goede geluidskwaliteit zal dit een goede toevoeging zijn aan menig huishouden. De vraag is echter wel of hij goede concurrentie kan bieden tegen bestaande speakers zoals Alexa van Amazon.

HomePod Apple

6. Apple TV 4K upgrade

Netflixen in 4K kwaliteit is in het vooruitzicht met de nieuwe Apple TV upgrade. De vierde generatie Apple TV wordt langzamerhand steeds populairder in Europa en zal tijdens het Apple Event in september gepresenteerd worden met een 4K mogelijkheid. 

Apple TV 4K

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer