Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op zoek naar een leuke iPhone app zodat je je tijdens de treinvertragingen van vandaag niet langer hoeft te vervelen? Wij hebben de 8 leukste (gratis) game apps voor je op een rij gezet.

Lifeline

Deze nieuwe ‘horror’ app is een absolute bestseller. Je hebt als enige contact met een astronaut die zojuist gestrand is op een onbekende maan. Je kunt antwoorden door middel van twee keuzes waardoor voor iedereen de speelervaring uniek is. De astronaut zal vervolgens zijn bevindingen aan jou mededelen door middel van pushberichten (ook rechtstreeks vanaf de Apple Watch te volgen!)

Download deze app

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Pocket Mortys

Pocket Mortys app

Dit spel doet ons denken aan een variant op Pokémon. Je ‘Pokémon’, genaamd Morty, is beschikbaar in variaties en kan gebruikt worden om andere, vijandige Morty’s te verslaan waarmee badges te verdienen zijn! Een geweldige aanrader als je gek bent op Pokémon, maar zeker ook erg leuk als je gewoon op zoek bent naar vermaak!

Download deze app

Color Switch

Klik voorzichtig op de gekleurde bal en beweeg deze door obstakels van de zelfde kleur. Let goed op en volg het kleurpatroon, anders mag je helemaal opnieuw beginnen! Maak ondertussen gebruik van powerups voor extra mogelijkheden.

Download deze app

Piano Tiles 2

Een simpel maar vermakelijk spel: klik alleen op de zwarte pianotoetsen, geniet van de (steeds sneller) spelende muziek en train je vingers om nog sneller te worden!

Download deze app

Star Wars: Galaxy of Heroes

Star Wars app

Verzamel je favoriete Star Wars karakters: van Luke Skywalker tot Rey. Bouw sterke teams, train je strijders en bezoek bekende locaties in het Star Wars universum!

Gek van Star Wars? Vergeet dan ook niet een kijkje te nemen op onze pagina met Star Wars achtergronden voor je iPhone.

Download deze app

Cops & Robbers

Steel zo veel mogelijk goud terwijl je de politie probeert te ontwijken! Dit one-touch spel is onwijs makkelijk en leuk en daarmee het perfecte vermaak. Daag ook je vrienden uit om er achter te komen wie het snelst is.

Download deze app

Swing

Schommel van het ene naar het andere platform. Klik simpelweg op het scherm wanneer het touw lang genoeg is om te landen op het volgende platform. Gedurende het spel kun je gave nieuwe karakters vrijspelen en edelstenen verzamelen!

Download deze app

PAC-MAN 256

Een klassieker in een nieuw jasje. Speel deze eindeloze variant van Pac-Man in een eeuwig groeiend én tegelijkertijd krimpend doolhof. Wees de spookjes te slim af en maak gebruik van de gave powerups. Let wel op: de ‘glitch’ zit je op de hielen!

Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.