Back to Top
Navigeer:

88mobile – Sim Only Provider – informatie over 88mobile

88mobile is een zgn. Sim Only provider. Je kunt bij 88mobile dus alleen terecht voor Sim Only abonnementen, je behoudt in dat geval je huidige (iPhone) toestel of dient zelf een iPhone toestel los erbij te kopen. 88mobile maakt gebruik van het betrouwbare T-Mobile netwerk. 88mobile kent geen creditcheck, is maandelijks opzegbaar en biedt onder andere gratis nummerbehoud aan. 88mobile richt zich met haar diensten onder andere op internationale bellers in Nederland. Door de volledige ondersteuning van Mandarijn en Kantonees is zij vooral ook interessant voor de Chinese gemeenschap in Nederland.


De naam van deze provider is van Chinese oorsprong, zo staat 88 of achtentachtig binnen de Chinese cultuur symbool voor ‘geluk en blijdschap’ en ‘fortuin of welvaart’. Het cijfer Acht (8) wordt gezien als een groot geluksgetal, achtentachtig als het grootste geluksgetal. 88mobile biedt klanten een meertalige dienstverlening aan (inclusief Mandarijn en Kantonees) op de helpdesk en op de website. Voor internationale gesprekken maakt 88mobile gebruik van het geavanceerde netwerk van ElephantTalk, een wereldwijde telecomaanbieder. Met de combinatie van zeer scherpe tarieven, hoge kwaliteit en uitgebreide dienstverlening zorgt 88mobile steeds voor de beste deals voor de internationale bellers.

Sim Only abonnementen 88mobile

88mobile biedt Sim Only abonnementen aan voor alle Smartphones / iPhones, waaronder voor de volgende iPhone toestellen.

  • de nieuwere iPhone toestellen, zoals de iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus en iPhone X
  • de oudere iPhone toestellen, zoals de iPhone 3, 3S, 3GS, de iPhone 4 en 4S, de iPhone 5, 5C en 5S en de iPhone 6, 6 Plus en iPhone SE.

Heb je een van deze iPhones? Of juist een ander soort Smartphone (niet zijnde een iPhone)? Dan kun je dus bij 88mobile terecht voor een Sim Only abonnement.

Bekijk de Sim Only abonnementen van 88mobile

Abonnementen 88mobile met iPhone toestel

Omdat 88mobile een zogeheten ‘Sim Only provider’ is biedt 88mobile geen abonnementen aan die je kunt afsluiten met een iPhone erbij. Mocht je toch een abonnement willen sluiten bij 88mobile, en je er een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel bij willen hebben, dan kun je het beste zelf los een iPhone uitzoeken.

Losse iPhone toestellen vergelijken

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.