Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Naast de nieuwe iPhone SE heeft Apple ook de iPad Pro 9.7 inch gepresenteerd op het Apple Event. 

De nieuwe iPad Pro gaat in de verkoop vanaf $599 voor de 32 gigabyte versie. Met deze prijsopgave komt de iPad Pro tussen zijn broertjes de iPad Air en de iPad Pro 12.9 inch in.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPad Pro A9X processor

Net als zijn grotere broer heeft de iPad Pro dezelfde A9X processor. Deze processor zorgt voor goede performance en voornamelijk snelheid. Daarnaast biedt Apple deze iPad Pro in een 256 GB variant voor $899. De nieuwe iPad Pro is vanaf dit moment te bestellen via de website van Apple.

iPad Pro 9.7 inch

True-Tone display

De nieuwe 9.7 inch iPad Pro heeft de feature genaamd True-Tone. Deze functie past de kleur van jouw scherm automatisch aan naar het licht van jouw omgeving.

Het scherm reflecteert 40% minder erg dan het scherm van de iPad Air. Én dat terwijl de iPad Air de laagste reflectiescherm heeft van alle tablets. Ook geeft Apple aan dat het schermlicht 25% hoger kan dan de iPad Air 2. Het scherm werkt ook in combinatie met Night Shift, een van de nieuwe features van iOS 9.3.

Net zoals zijn grote broer, de 12.9 inch iPad Pro, heeft deze iPad vier speakers voor stereo audio en beschikt over de functie ‘Always-on Hey Siri’.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.