Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens een online enquête naar de populairiteit van de verwachte iPhone 7 zal het aantal overstappende gebruikers tegenvallen. Slechts 9,3% van de huidige iPhone gebruikers heeft aangegeven over te stappen naar dit nieuwe model.

Geen redesign - geen update

Als de iPhone 7 geen redisign krijgt zullen veel gebruikers niet 'updaten' naar dit nieuwe toestel. Deze inormatie blijkt uit een enquête afgenomen door Quartz. Bijna 46% van de gebruikers geeft aan zeker geen iPhone 7 aan te schaffen als het design van dit model nagenoeg gelijk blijft aan dat van de iPhone 6s. 4,2% zal zeker upgraden, ook al blijft het design gelijk. 5,1% geeft aan waarschijnlijk het nieuwe toestel te kopen.

Poll iPhone 7

9to5mac heeft eerder een soortgelijke enquête afgenomen onder 40,000 fans: 40% gaf aan niet voor de iPhone 7 te kiezen als het design gelijk is aan dat van de iPhone 6s. Ook uit een nieuwere enquête blijkt dat bijna 50% niet geïnteresseerd is in een iPhone 7 met een soortgelijk design als de 6s.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom hetzelfde design?

Waarom Apple hetzelfde design voor de iPhone 7 aanhoudt is onduidelijk. Zoals wij eerder schreven wordt de iPhone 7 geen game-changer: dit toestel zal grotendeels belangrijk zijn voor de continuiteit van de iPhone-lijn. De grote veraneringen zullen plaatsvinden bij de iPhone 8: dit toestel zal een 'glass sandwich' design krijgen (net als de iPhone 4s) evenals een OLED display en weggewerkte Touch ID.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.