Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Groot nieuws voor Apple fans! De opvolger van de iPhone 3GS is in beeld: de iPhone 4. Deze smartphone wordt verkrijgbaar in zwart en wit.

iPhone 4

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het scherm van de iPhone 4 is sterk verbeterd met een resolutie van 960x640 pixels ten opzichte van 320x480 pixels op de iPhone 4. Daarnaast is er sprake van een betere kijkhoek en een hogere pixeldichtheid (312ppi ten opzichte van 163ppi).

De iPhone 4 wordt geleverd in twee kleuren; zwart en wit. De smartphone krijgt twee ingebouwde microfoons, waarbij eentje wordt gebruikt voor het blokkeren van achtergrondgeluid van buitenaf om stemgeluid beter te kunnen weergeven.

Ook nieuw is een camera aan de voorzijde, waarbij videobellen bovendien in de toekomst mogelijk is, door middel van FaceTime. Deze technologie werkt op dit moment via WiFi (iets wat niet verteld werd in de reclamevideo van de iPhone 4). Daarnaast is de camera aan de achterzijde verbeterd tot 5 megapixel met een videoresolutie van 720p met 30 frames per seconde. Ook is er een nieuwe accu in het apparaat geplaatst waarmee tot 40% langer gebeld kan worden dan zijn voorganger. De standbytijd is 300 uur.

De nieuwe smartphone draait op OS 4, wat vanaf nu iOS 4 genoemd zal worden! Kortom: genoeg interessante kenmerken. Ga jij 'm halen?

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer