Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Volgens experts laat de tweede versie van Apple's 'smartwatch', de Apple Watch 2, langer op zich wachten. Apple zou het product nog niet ver genoeg doorontwikkeld hebben om deze aan te bieden als volledig nieuw product, maar zou wel een nieuwe versie met onder andere Facetime camera aan het ontwikkelen zijn.

Er werd al diverse weken gesproken over de Apple Watch 2 welke in maart uitgebracht zou worden, ook wij schreven er een artikel over. Wellicht moeten we toch nog even op de release van de Watch 2 wachten. Op dit moment schijnt Apple bezig te zijn met de ontwikkeling van een nieuwere versie van de smart watch met als enige updates een Facetime camera en verbeterde WiFi (wellicht LiFi?). Het zou logischer voor Apple zijn om deze versie als 'Apple Watch s' of Watch 1.1 op de markt te brengen, maar hier tasten we nog in het duister. Apple Watch

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De Apple Watch 2 zou volgens expert Timothy Arcuri sneller en dunner zijn dan het huidige model. Deze grotere updates worden dan ook pas verwacht in juni of september.

Of het verstandig is voor Apple om regelmatig een nieuwe Watch uit te brengen is nog een interessant onderwerp. Een horloge is meestal een product dat langer dan een jaar gedragen wordt. Door de software op een smart watch kan deze echter wel verouderen (hier heeft een normaal horloge natuurlijk geen last van). Is het dan nodig om snel een nieuwere Apple Watch uit te brengen, als het vorige model pas een jaar op de markt is? We zullen zien of de nieuwe functies in juni of september het verschil kunnen maken. 

We zullen met smart afwachten of de Apple Watch 2 misschien over schokkende nieuwe functies bevat. 

After Effects: Retro 3D Hologram by Mocarg on Youtube

Bron afbeelding

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.