Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Zojuist heeft Apple een gloednieuwe app uitgebracht: Music Memos. Deze app is speciaal ontwikkeld voor muzikanten die hun inspiratie vast willen leggen. 

Veel muzikanten gebruiken al jarenlang de Voice Memo app (spraakrecorder/dictafoon) om snel ideeën voor een nummer op te nemen. De nieuwe muziek memo's app is ontwikkeld om die inspiratie nog beter vast te leggen. Gebruik de ingebouwde microfoon om een muziekinstrument op te nemen en begin met het bouwen van een bibliotheek met nieuwe ideeën! 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Music Memos maakt ook automatische nmuzikale notatie mogelijk zodat je direct kunt zien in elke toonsoort de muziek gespeeld is. Ook is er de mogelijkheid om direct andere instrumenten toe te voegen zoals drums of een basloop. Wil je het idee overzettenin een track? Exporteer deze dan gemakkelijk naar Garageband of Logic Pro op je andere apparaten!

Download Music Memos in de app store

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.