Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft verschillende domeinnamen geregistreerd met het oog op de elektrische Apple Car in 2019.

apple.car, apple.cars en apple.auto

Als je nu surft naar apple.car krijg je een lege pagina, maar de geruchten gaan dat deze website op een dag bestemt is voor de Apple Car. Volgens MacRumors heeft Apple de domeinnamen apple.car, apple.cars en apple.auto geregistreerd. Deze top domeinnamen geven al aan dat de Apple Car er dan toch daadwerkelijk gaat komen. Apple heeft deze domeinnamen in December 2015 vastgelegd via de hosting MarkMonitor Inc. Naar aanleiding van een eerder nieuwsartikel wat wij schreven zal de Apple Car in 2019 op de weg te vinden zijn. Tot die tijd lijkt het erop dat Apple de website zal gaan gebruiken om CarPlay extra onder de aandacht te brengen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Car in 2019

De Apple Car, genaamd Project Titan, begon in 2015. Apple bouwde stilletjes aan een gigantische accomodatie om de nieuwe auto te ontwikkelen. Diverse specialisten van Tesla werder gecontracteerd om voor Project Titan te gaan werken. Het lijkt er daarom op dat Apple werkt aan een elektrische auto. Topman Jeff Williams van Apple nog een stille hint over de Apple Car: ‘De auto is het ultieme mobiele apparaat, niet waar?’ 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.