Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Geen evenement en al helemaal geen reclame voor dit nieuwste product van Apple. Anders dan anders heeft Apple de nieuwe Smart Battery Case in het assortiment geplaatst. 

De battery case kan worden gekocht voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Door de externe batterij die zich aan de achterkant van het hoesje bevindt kan de telefoon tot 18 uur langer mee. Cases voor de iPhone met een externe batterij werden al door andere bedrijven op de markt maar nog niet door Apple.

Battery Case Apple

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Specificaties

Laad je iPhone en batterij tegelijk op en beschik over een spreektijd van ruim 25 uur en tijdens het gebruik van 4G ruim 18 uur. Video’s afspelen kan tot 20 uur. Op het beginscherm van jouw iPhone komt een apart batterijpercentage te staan die laat zien hoeveel batterij er nog in je Battery Smart case zit. The Daily Mail meldt dat de batterij een capaciteit heeft van 1877 mAh. De iPhone wordt automatisch opgeladen als de case aangesloten is op jouw iPhone. 

Prijs

De Smart Battery Case wordt verkocht voor €119,- en is verkrijgbaar in het donkergrijs en wit. De case kan besteld worden via de Apple website. De bezorgtijd van de Smart Battery Case is 1 tot 3 werkdagen en het wordt gratis bezorgd.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer