Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Apple Store is, een aantal uur voor het Apple Spring Forward Event, tijdelijk niet beschikbaar. Dat de winkel uit staat is een goede indicatie dat er iets nieuws gekocht kan worden na het evenement. De vraag is alleen welke producten dat zullen zijn...

Er gaan veel speculaties rond welke producten na het Spring Forward event beschikbaar zullen zijn in de Apple Store, de Apple Watch, de 13inch MacBook refresh of de 12 inch Retina MacBook Air. Wij denken dat het de laatste zal zijn. De Wall Street Journal meldde vorige week al dat dit kwartaal waarschijnlijk een nieuwe MacBook Air gelanceerd zal worden. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De Apple Watch volgt pas later komende maand zo is de verwachting. We weten het over een aantal uur, als het evenement is afgelopen. Deze is live te volgen via apple.com/live.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer