Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Naast Netflix Original Series kunnen we wellicht in september de aankondigingen voor de eerste 'Apple TV Original Series' verwachten. Op dit moment zou Apple in overleg zijn om de eigen series en films te produceren, waarvan de aankondiging in september plaats gaat vinden.

Met de eigen series wil Apple een nog duidelijkere meerwaarde bieden tegenover bijvoorbeeld de Chromecast. Op dit moment zouden er gesprekken plaatsvinden tussen Apple's content managers en diverse 'Hollywood' experts op het gebied van series en films. In sommige plaatsen biedt Apple al de mogelijkheid om losse series te kopen, in Nederland kan dit nog niet.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Het is de bedoeling dat de bekendmaking van de Apple TV-Only series plaatsvindt ten tijde van de aankondiging van de iPhone 7 in september 2016. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.