Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het lijkt erop dat de lang verwachte iPhone 6c er dan toch eindelijk gaat komen. Hier hebben wij een aantal geruchten op een rijtje gezet.

Althans dat beweert China Mobile. Het lijkt erop dat zij 100% zeker zijn van de komst van de kleinere 4-inch iPhone. Zij beweren dat de nieuwe smartphone 3200 yuan gaat kosten ( ongeveer 450 euro). Rondom de specificaties van de nieuwe telefoon staat nog niets vast. Het zal naar verwachting met een 4-inch scherm komen en met een resolutie van 11366 x 640. Dit zal worden beschermd door een 2.5D scherm. De iPhone 6c zal worden uitgerust met een A9 processor en 2GB RAM geheugen. Ook wordt verwacht dat er 3D Touch in verwerkt wordt en een metalen body krijgt in tegenstelling tot de plastic behuizing van de oudere iPhone 5c.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Design iPhone 6c

Nederlandse designer Joseph Farahi is ook de pen ingeklommen en heeft een prachtig concept voor de nieuwe iPhone 6c gemaakt.

Volgens Joseph Farahi wordt de ‘betaalbare’ iPhone 4.7 inch groot, 7.1 mm dik en weegt máár 116 gram. De camera zou 8 megapixel waardig zijn en 120fps video’s kunnen schieten. Het concept laat ook zien dat Apple misschien wel gebruik gaat maken van een nieuwe lightning aansluiting om de iPhone sneller op te laten laden. ‘Als designer ben ik altijd op zoek naar nieuwe dingen of om bestaande dingen mooier te maken.’ Kijk en geniet van het model van Joseph Farahi:

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.