Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De consumenten zijn tot op heden niet erg enthousiast over Smart Watches. Er zijn in totaal nog geen miljoen horloges verkocht in 2014. Zal het het Apple lukken om mensen nu wel enthousiast te maken voor een Smart Watch? 

De resultaten voor de tot nu toe verkochtte Android smartwatches zijn teleurstellend. Ongeveer 720.000 smartwatches met Android Wear werden verscheept in 2014, volgens het onderzoeksbureau Canalys.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Producten verkopen aan consumenten die er eigenlijk geen interesse in hebben is niets nieuws voor Apple. De scepsis van de consument voor de eerste iPod en Iphone is immers ongegrond gebleken en zijn nu de belangrijkste bron van inkomsten voor het bedrijf. De Apple Watch, die naar verwachting in april in de winkel ligt, zal in drie verschillende modellen en prijsklasses aangeboden worden. 

De analisten van Canalys verwachten dat Apple de marktleider zal worden binnen het smartwatch segment. Maar het lijkt onwaarschijnlijk dat de Apple Watch een game-changer voor Apple zal zijn. Toni Sacconaghi, financieel analist bij Sanford C. Bernstein Research, denkt dat de horloge slechts een bescheiden bijdrage zal leveren aan de omzet van Apple. Hij voorspelt dat Apple zo ongeveer 7,5 miljoen horloges zal verschepen in de tweede helft van het fiscale jaar.

Ook app-developers zijn skeptisch tegenover de Apple Watch, zo meldt de NY Times. In april zal blijken in hoeverre Apple de consument kan overtuigen van het nut van een Smart Watch.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer