Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De Olympische Spelen 2018 zijn vandaag officieel geopend. De goudkoorts is losgebarsten. Dit betekent dat we op de meest rare tijden van de dag onze sporthelden in gaten moeten houden. Met hoeveel gouden medailles gaat TeamNL dit jaar naar huis? Dit zijn de beste apps om jouw sporthelden te volgen in de strijd om het Olympisch goud.

Hoeveel gouden medailles gaat TeamNL dit jaar binnenslepen? Hebben we dit jaar weer drie Nederlanders op het podium staan bij de schaatswedstrijden? Gaat Sven Kramer dit jaar goud op de 10 kilometer binnen halen? Deze vragen gaan allemaal spelen tijdens de goudkoorts. Morgen komen onze eerste sporthelden al in actie. Het wordt dus tijd om een aantal Olympische app op een rijtje te zetten zodat jij niets mist.

Pyeongchang

Dit is de officiële app voor de Olympische Spelen 2018. Uitgebreide schema’s, medaille-overzichten, achtergrondinformatie en natuurlijk beeldmateriaal is allemaal te vinden in de app. De app biedt ook tips over de stad zelf. Dit is natuurlijk vooral handig als jij afreist naar Pyengchang. De app is alleen in het Chinees, Engels, Frans, Japans, Koreaans verkrijgbaar.

NPO Start

Een app van Nederlandse bodem: NPO Start. Via de app kan er live televisie gekeken worden. Zo mis je dus nooit een wedstrijd van TeamNL. Er kan niet alleen live televisie gekeken worden, maar er kan ook terug gekeken worden. Hierdoor mis je dus echt geen gouden TeamNL moment.

TeamNL

TeamNL is de app van NOC*NSF. Deze app staat volledig in het teken van onze sporthelden die Nederland mogen vertegenwoordigen. In de app staat alle informatie over onze sporters op een rij. Daarnaast natuurlijk ook het programma en de gewonnen medailles. Handig aan de app is dat er een reminder functie op zit. Hierdoor herinnert de app jou dat het tijd is om TeamNL aan te moedigen.

Eurosport player

Eurosport is de bezitter van de uitzendrechten van de Olympische Spelen. Deze app is dan ook de plek voor alle beelden van de Spelen. Via Eurosport worden ook de ijshockeywedstrijden en ski- en snowboard-cross uitgezonden. Deze wedstrijden worden vrijwel niet uitgezonden via de NOS. Zeker een reden om de Olympische spelen via Eurosport te volgen dus.

Alle apps zijn gratis te downloaden in de App Store.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.