Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft drie korte televisie reclames gemaakt over de nieuwe functies die de iPhone 6s te bieden heeft. Zo wordt vooral stilgestaan bij de vernieuwingen van de camera.

The Camera

‘The Camera’ is een 1-minuut filmpje, dat vooral ingaat op de functie van live foto’s, Retina Flash en de 4K kwaliteit. Ook de 1080p-slowmotion-video’s en een paar functies van de 3D touch-functies komen in het filmpje voorbij.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Crush

‘Crush’ is een korte 15 seconden video waar Jamie Foxx zich aankleedt voor de spiegel. Jamie vraagt: ‘Hey Siri hoe zie ik eruit?’ Waarop Siri antwoord:’ Op basis van je stem, moet ik zeggen dat je er erg aantrekkelijk uitziet!’ Dit filmpje laat vooral zien dat je zonder handen gebruik kan maken van Siri.

Flip a coin

‘Flip a coin’ is een vergelijkbare 15 seconden lange video waarbij Jamie Foxx vraagt aan Siri welke van de twee filmscripts hij moet kiezen.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer