Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Force Touch, een techniek waarmee een scherm het verschil tussen een harde en zachte aanraking kan herkennen, zal waarschijnlijk zijn weg naar de iPhone 6S vinden.

Volgens mensen die bekend zijn met de ontwikkeling van Apple's aankomende generatie iPhones, de 6S en 6S Plus, zullen deze telefoons gebruik maken van Force Touch, zo meldt AppleInsider. Doordat er onderscheid gemaakt kan worden tussen een harde en zachte aanraking, kan de besturing van de iPhone verder uitgebreid worden. Ook voor games en andere apps kan dit een goede toevoeging zijn.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Op de Apple Watch zal deze nieuwe functionaliteit voor het eerst beschikbaar zijn. Volgens de bronnen van AppleInsider is er tijdens het ontwikkelproces van de iPhone 6 ook al geprobeerd Force Touch te gebruiken, maar dat bleek nog niet geheel naar wens te werken, waardoor het doorgeschoven is naar de S modellen van 2015.

Volgens dezelfde bronnen zullen de iPhone 6S en 6S Plus gebruik maken van een 4.7 inch en 5.5 inch scherm, hetzelfde als het huidige aanbod dus. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer