Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een spel dat je buurjongetje had kunnen verzinnen? APPelit doet het! APPelit, een gerenommeerd applicatie ontwikkelaar heeft een toffe game gelanceerd genaamd Gondola Chase. 

Gondola Chase is een gratis, eenvoudige maar spannende game app. Geen ingewikkelde spelregels, geen ellenlange game sessies, maar snel manoeuvreren met een bootje op zee. Het spel is te spelen op je smartphone of tablet in zowel portretmodus als in landscapemodus.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Adrenaline kick

Handigheid en snelheid vormen de belangrijkste spel ingrediënten. Je bent een ontsnapte crimineel uit een zwaarbewaakte gevangenis op een eiland. Je ontsnapt in een gondel en vlucht de zee op. Weet je niet uit handen van de achtervolgende politie te blijven dan is het: game over! 

Lijkt simpel toch? Nee dat is het niet! Tijdens de achtervolging kan er gebruik worden gemaakt van ‘boosts’ en ‘TNT’ om nog langer uit handen te blijven van de politieboten! Hoe langer je uit de handen van de politie blijft hoe meer punten je krijgt. Handigheid en reactievermogen zijn vereist!

Gondola Chase geeft je een adrenaline kick en is een ware energy boost. Probeer er maar eens mee te stoppen.

Downloaden?

Gondola Chase, is beschikbaar voor zowel iOS als Android! Have fun!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.