Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nu heeft Facebook de mogelijk gegeven om Live Photos te uploaden naar zijn platform. In September, introduceerde Apple een nieuwe optie in iOS 9 genaamd Live Photos. 

Live Photos leggen het moment voor en na dat je een foto hebt genomen vast op de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Om de Live Photo af te spelen druk je simpelweg ergens op de foto. Om een Live Photo te uploaden open je de app, druk je op de ‘foto’ button aan de top van het nieuwsoverzicht. Vanuit hier kun je in de mediabibliotheek de Live Photo opzoeken. Druk vervolgens op de button ‘Live’. Zorg ervoor dat je dit doet anders zal Facebook alleen een foto uploaden. Live Photos die je gepost hebt zullen opvallen door een cirkelvormige animatie rechtsonder aan de Live Photo. Als je vervolgens op de foto drukt zal de Live Photo zich afspelen totdat je jouw vinger van de foto afhaalt.De iPhone 6s en iPhone 6s Plus kunnen vanaf dit moment gebruik maken van de Live Photo mogelijkheid op Facebook.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom moet je bij iedere Live Photo aangeven dat je hem als Live Photo wilt uploaden? Dat heeft te maken met de gedachtengang van Facebook. Facebook houdt rekening met het feit dat soms mensen vergeten dat sommige foto’s zijn opgenomen als Live Photos. Er kan anders content op Facebook komen die de gebruiker helemaal niet wenst te delen. Facebook is overigens niet het enige sociale media platform dat Live Photos ondersteunt. Tumblr heeft ook de optie toegevoegd een paar weken geleden. Binnenkort zal de optie ook te vinden zijn op Instagram en Facebook Messenger. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.