Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

9to5mac.com schrijft dat in iOS 8.3 downloaden van gratis content opnieuw mogelijk zal zijn zonder een wachtwoord in te vullen. Apple heeft iOS 8.3 beta 4 vandaag uitgebracht.

Het downloaden van gratis content zonder wachtwoord is niet standaard, maar via een optie aan of uit te zetten. Daarmee komt Apple gebruikers tegemoet die niet blij waren met de verplichting om het wachtwoord in te vullen voor gratis content zoals apps, muziek, e-books en andere iTunes software. De optie is alleen beschikbaar als TouchID uitgeschakeld is.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De eerste beta versie van iOS 8.3 werd twee weken uitgebracht. De definitieve versie van iOS 8.3 brengt verbeteringen aan Siri, zoals een telefoongesprek op de speaker te voeren en extra taalondersteuningen (waaronder waarschijnlijk Nederlands). Ook bevat de nieuwe versie een nieuw Emoji toetsenbord, draadloze CarPlay en diverse bugfixes.

 

 

 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer