Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Ken jij veel bekende Nederlanders? Test dan nu je kennis in de Raad de BN’er quiz. Durf jij het aan? De app is exclusief voor de iPhone en iPad verkrijgbaar in de App Store!

In deze game is het de bedoeling om zoveel mogelijk bekende Nederlanders te raden De foto’s van de BN’ers zijn voorzien van een filter en hierdoor deels onherkenbaar gemaakt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Raad de BN’er

In de Raad de BN’er app zijn verschillende bekende Nederlanders opgenomen waaronder sporters, presentatoren, artiesten en DJ’s. Aan jou de taak te raden om welke Bekende Nederlander het gaat. In de meer dan twee honderd levels kun je munten verdienen. Deze kun je vervolgens inzetten om hints te krijgen bij BN’ers die je niet weet. Ook is het mogelijk om hulp te vragen aan je Facebook vrienden om levels op te lossen.

Ken jij meer BN’ers dan je vrienden?

Daag je vrienden uit om je kennis op het gebied van bekende Nederlanders te testen. De highscores zorgen ervoor dat je kunt zien hoeveel BN’ers je beste vrienden weten. Denk jij dat je je vrienden kunt verslaan? Daag dan je vrienden uit om de BN’er quiz te spelen.

Ken jij veel bekende Nederlanders? Download dan de Bekende Nederlanders Quiz helemaal gratis in de app store!

Meer informatie over de Raad de BN’er app vind je op www.bnerapp.nl. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.