Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Kan je af en toe wel wat hulp gebruiken? De nieuwe iPhone 4s heeft een digitale assistent ingebouwd: Siri. Ze voert graag opdrachten uit om je zo bij je dagelijkse taken te kunnen helpen.

Schakel Siri in duur de home knop onder het scherm enkele seconden ingedrukt te houden. Je kunt dan in het Engels spreken om Siri een commando te geven. Voorbeelden van vragen zijn: waar is het dichtbijzijnste fast food restaurant? Of: wat is de temperatuur? Of: verstuur een SMS naar Willem dat ik er aan kom.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Aan een Nederlandse versie van Siri wordt op dit moment gewerkt. De virtuele assistent is natuurlijk wel in het Engels beschikbaar, ondersteund door Frans en Duits. Apple is van plan, als Siri bevalt, andere taalversies gedurende het komende jaar uit te rollen.

Siri is bovendien in staat om een SMS of e-mail te versturen of zelfs oim informatie in een agenda te zetten. Daarnaast kan ze ook je wekker zetten. De technologie in de iPhone 4s is dusdanig geavanceerd dat Siri duidelijk kan verstaan wat je zegt. De assistent werkt ook met headsets of andere externe microfoons, zodat deze ook buitenshuis gemakkelijk te gebruiken is. 

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer