Back to Top
Navigeer:

Abonnementen KPN met iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken

Hieronder kun je de abonnementen van KPN met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken. Gebruik eventueel de instellingen/filters op de resultaten te verfijnen.

 

De voordelen van KPN

Wat heeft KPN je te bieden? Onder andere:
 • 4G dekking
  (inmiddels vrijwel in heel Nederland), dus razendsnel Internet
 • Eigenaar van zowel het merk als het netwerk van KPN
  (aanbieder met eigen licentie)
 • Alles in 1 pakketten mogelijk (minuten, sms en internet in 1 bundel)
 • Ook mogelijk: afrekenen per seconde
 • Abonnement is aanpasbaar per maand
 • Contractduur voor 1 of 2 jaar
 • Gratis nummerbehoud

Beltarieven KPN

De beltarieven zijn afhankelijk van het soort abonnement dat je kiest. Het buitenbundel tarief bij KPN is € 0,25 per minuut of sms.

Geldigheid van het bundeltegoed

Gesprekken worden per seconde verrekend (dus niet afgerond naar boven zoals bij sommige andere providers), er geldt geen starttarief. Sms wordt afgerekend per bericht van maximaal 160 karakters. Je kunt overgebleven minuten, sms’jes of MB’s uit de bundel niet meenemen naar de volgende maand.

Internetbundel KPN

De internetbundel is bij KPN in de totale bundel inbegrepen, bij deze provider maakt men dus niet apart onderscheid hiervoor.

Toestelbundel KPN

Ook bij KPN is het mogelijk om de prijs van je toestel mee te nemen in je maandbedrag. KPN werkt hiervoor met 3 vormen. Afhankelijk van welk abonnement je kiest (HS 1, HS2 of HS3) wordt de eenmalige toestelprijs bepaald.

Abonnementen van KPN met iPhone toestel vergelijken met (iPhone toestel) abonnementen van andere providers

Je kunt hier alle abonnementen met een iPhone toestel vergelijken. Zoek je een andere provider voor een abonnement met iPhone toestel, neem dan een kijkje bij de abonnementen van die andere provider.

Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele abonnementen van KPN met iPhone toestel te bekijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk abonnementen van KPN met iPhone toestel