Back to Top
Navigeer:

Abonnementen Vodafone met iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken

Hieronder kun je de abonnementen van Vodafone met een iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7 (Plus), iPhone SE of 6/6S (Plus) toestel vergelijken. Gebruik eventueel de instellingen/filters op de resultaten te verfijnen.


 

Soort abonnementen Vodafone

Vodafone biedt verschillende mobiele telefoonabonnementen aan, die elk zijn af te sluiten voor 12 of voor 24 maanden. Momenteel kun je uit de volgende abonnementen kiezen (zie de tabel).

  MB’s SMS Belminuten Prijs
Red 3GB onbeperkt onbeperkt € 36,00
Red Essential 2GB onbeperkt 300 € 34,00
Red Super 7GB onbeperkt onbeperkt € 47,00
Smart 200 200MB onbeperkt 100 € 23,00
Smart 500 500MB onbeperkt 150 € 28,00
Smart 700 700MB onbeperkt 200 € 33,00

Bij alle abonnementen is gratis sms’en inbegrepen, bij enkele abonnementen is daarnaast ook onbeperkt bellen gratis inbegrepen (Red en Red Super). De prijzen van de abonnementen variëren van 23 euro per maand voor het goedkoopste abonnement (Smart 200) tot 47 euro per maand voor een Red Super abonnement.

De voordelen van Vodafone

Vodafone biedt gebruikers verschillende voordelen:
  • contractperiode 1 en 2 jaar mogelijk
  • 4G dekking, vrijwel overal
  • veel abonnementsvormen
  • My Vodafone voor duidelijk inzicht
  • Alles-in-1 op Reis voor het buitenland
  • onbeperkt sms’en
  • diverse bundels; belminuten onbeperkt
  • diverse toestelbundels mogelijk
  • alles in 1 bundels (bellen, sms, Internet)
  • 200MB tot 7GB data voor Internet

Beltarieven Vodafone

Vodafone rekent gesprekken per seconde af, voor gesprekken korter dan een minuut wordt een minuut in rekening gebracht. Het (uiteindelijke) gesprektarief dat je betaalt hangt af van het soort abonnement dat je kiest. Door de alles in 1 bundels van Vodafone kunnen de exacte gesprekstarieven binnen de bundel lastig worden vastgesteld. Het buitenbundeltarief bij Vodafone bedraagt €0,25, maar uiteraard geldt dit niet voor Vodafone Red en Red Super, waarmee je onbeperkt gratis kunt bellen. Je bundeltegoed is 1 maand geldig.

Internetbundels Vodafone

Internetbundels zijn bij de Smart 200, 500 en 700 relatief klein, namelijk 200 MB, 500 MB en 700 MB. Dit kan echter voldoende zijn als je weinig gebruik maakt van Internet of als je bijvoorbeeld vooral WhatsApp gebruikt en weinig foto/video download, of als je alleen af en toe buiten de deur wat wilt opzoeken op het Internet. De Red abonnementen hebben de mogelijkheid tot een grotere dataverbruik, te weten 2000 MB tot 7000 MB. Met het 4G+ netwerk behaal je een maximale downloadsnelheid van ongeveer 225 Megabit per seconde (Mbps). Met 4G is dat ongeveer 150 Mbps. De maximale uploadsnelheid is ongeveer 50 Mbps. Dit zijn theoretische snelheden. Ook je locatie in Nederland, en het soort toestel bepalen de maximale Internet snelheden.

Toestelabonnementen bij Vodafone

Vodafone biedt bij de abonnementen Smart 200, Smart 500 en Smart 700 geen toestelbundel aan. Als je een van deze abonnementen van Vodafone kiest, met daarbij een toestel, dan betaal je de prijs van je (iPhone) toestel dus in een keer. De abonnementen Red, Red Essential en Red Super hebben wél de optie voor een toestelbundel.

Voordeelbundels bij Vodafone

Vodafone biedt verschillende voordeelbundels aan, voor mensen die extra’s wensen boven op hun standaard abonnement. Dit kan handig zijn als je veel internet, veel in het buitenland belt of sms’t, of als je juist wilt voorkomen dat je buiten je databundel gaat. De voordeelbundels die Vodafone op dit moment biedt zijn “BloX Beperkt Internet”, “BloX Extra Data”, “Buitenland”, en “Eenmalige bundels”.

Abonnementen van Vodafone met iPhone toestel vergelijken met (iPhone toestel) abonnementen van andere providers

Je kunt hier alle abonnementen met een iPhone toestel vergelijken. Zoek je een andere provider voor een abonnement met iPhone toestel, neem dan een kijkje bij de abonnementen van die andere provider.

Wil je terug naar boven op deze pagina, om de actuele abonnementen van Vodafone met iPhone toestel te bekijken, klik dan hieronder op de button.


Bekijk abonnementen van Vodafone met iPhone toestel