Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het lijkt er op dat een afbeelding van de lens van de nieuwe iPhone 7 Plus is uitgelekt. Via de Franse NoWhereelse en Taiwanese website Apple.club.tw kwam de afbeelding aan het licht.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

iPhone 7 Plus Dual

Het gerucht gaat dat Apple naast de reguliere iPhone 7 en 7 Plus een 7 Plus Dual op de markt gaat brengen met dubbel lenssysteem. Deze smartphone is de perfecte oplossing voor Apple om de 'higher end' markt ook goed te kunnen bedienen. 

Betrouwbaar?

De afbeeldingen lijken vrij betrouwbaar. Het type cameramodule komt overeen met dat van de 6s en 6s Plus, allen gelabeld met '821'. Er staat op deze afbeeldingen echter nog geen Apple logo (zoals wel bij originele onderdelen het geval is). Wellicht gaat het om prototypes van de lens, waarvan eerder het gerucht ging dat deze bij de fabrikanten lagen voor tests. Deze theorie is aannemelijk, omdat de massaproductie voor de iPhone 7 nog niet is gestart.

Het lijkt er op dat er aan de linkerzijde een grotere lens is en aan de rechterzijde een kleinere. Op de iPhone 7 worden twee foto's genomen die vervolgens intern samengevoegd worden tot één betere foto. Benieuwd hoe deze techniek werkt? Onlangs verscheen een voorbeeldvideo.

Wat we nog meer verwachten

Op dit moment lekt langzaamaan steeds meer informatie over de iPhone 7 uit. Zo zou het toestel waterdicht worden, dit blijkt uit het feit dat Apple een patent heeft aangevraagd waarmee bepaalde akoestische onderdelen water kunnen buitensluiten. Ook gaat het gerucht dat de bekende 3,5mm jack wordt verwijderd en er een tweede speaker op de smartphone wordt geplaatst. Daarnaast zou de lightning poort dunner worden en wellicht komt er een drukgevoelige Touch ID.

Welke functies wil jij graag zien op de iPhone 7?

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.