Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De AirPods van Apple zijn razend populair en men is er lyrisch over. Om de draadloze oordopjes optimaal te laten werken is het belangrijk om de laatste updates te installeren op de AirPods. Zo doe je dit!

AirPods updaten

Zo nu en dan brengt Apple firmware-updates naar buiten om de AirPods up-to-date te houden. Firmware is software die in de hardware van de AirPods geprogrammeerd zit. De firmware-update zorgt dat de AirPods naar behoren blijven werken en bugs worden verholpen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

AirPods automatisch updaten

De AirPods zijn voorzien van een W1 chip die zorgt voor de draadloze techniek in de oordopjes. Iedere keer als je de AirPods aan een apparaat koppelt, zoals een iPhone, Mac of iPad, update hij automatisch de laatste software en firmware.

AirPods handmatig updaten

Je kunt de AirPods ook handmatig updaten. Hiervoor stop je ze in de oplaadcase en voorzie je ze van stroom. Open vervolgens de oplaadcase en ga met je Mac, iPhone of iPad naar Instellingen -> Bluetooth en tap op de AirPods.

Om er zeker van te zijn dat jouw AirPods over de laatste update beschikken ga je naar Instellingen -> Algemeen -> Info -> AirPods en check je de status. 

apple airpods

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.