Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Alle iPhone toestellen – Het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 84)

Hier vind je het laatste Apple iPhone toestellen nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone toestellen.

 
Filter nieuws:

Panorama functie ook beschikbaar op iPhone 4s

Na de aankondiging van de iPhone 5 gister is bekend geworden dat de panorama functie ook beschikbaar gaat worden op de iPhone 4s met de introductie van iOS 6 vanaf 19 september. 

  • donderdag 13 september 2012 13:36

Apple presenteert iPhone 5

Een revolutie in smartphone land! Na de iPhone 3, 3gs, 4 en 4s heeft Apple nu een grotere telefoon aangekondigd: de Apple iPhone 5. Lees hier alle informatie!

  • woensdag 12 september 2012 11:13

Apple Stores ruilen iPhone 4 voor 4s

Onlangs zijn er berichten verschenen dat diverse Apple Stores in de Verenigde Staten en Canada defecte iPhone 4 16GB wit modellen omruilen tot iPhone 4s 16GB wit modellen, onzder enige bijbetaling. Waar komt dit vandaan?

  • zondag 15 april 2012 11:43

Yelp app nu werkzaam in Siri

Met de introductie van iOS 5.1 lijkt ook een integratie te hebben plaatsgevonden tussen de Yelp app en Siri op de iPhone 4s. Het is nu gemakkelijk om vanuit Siri direct over te schakelen naar de Yelp app voor bijvoorbeeld restaurant reserveringen. 

  • donderdag 22 maart 2012 09:36

Een derde gebruikt Siri elke dag

Een derde van de iPhone 4S bezitters heeft aangegeven de virtuele assistent, Siri, elke dag te gebruiken. Dit blijkt uit een onderzoek van Park Associates.

  • zondag 11 maart 2012 10:02

iPhone 4s is de best verkopende iPhone ooit

Apple heeft dit jaar de volledige top drie aan smartphones op de markt gezet. Alle drie plaatsen voor best verkopende smartphone gingen naar Apple voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en natuurlijk de iPhone 4s. 

  • dinsdag 7 februari 2012 10:14

Siri kan niet werken op oudere telefoons

Siri wordt waarschijnlijk nooit ondersteund door telefoons ouder dan de huidige 4s. Velen denken dat de integratie van Siri slechts een verkoopreden is, dit blijkt niet zo te zijn. Er zijn hardwarematig verschillen te vinden in de 4s ten opzichte van de iPhone 4. 

  • maandag 6 februari 2012 13:07

77% iPhone 4s gebruikers is heel tevreden, slechts 2% ontevreden

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 96% van de iPhone 4s gebruikers tevreden is, waarvan maar liefst 77% heel tevreden. Deze resultaten zijn positiever dan die van de iPhone 4, waar 93% tevreden was. 

  • vrijdag 2 december 2011 17:01

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle iphone toestellen, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 685 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.