Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Alle overige nieuwsberichten op iPhone.nl (pagina 7)

In deze nieuwsrubriek vind je alle overige nieuwsberichten en artikelen van iPhone.nl.

 

"Apple is een divers bedrijf, maar het kan beter"

Het beeld van leidinggevenden in de tech-industrie is vooral erg blank en mannelijk. Dit is niet echt een realistische afspiegeling van de samenleving en er dient dus verandering plaats te vinden. Apple zet de eerste stappen richting een meer diverse bedrijfscultuur, maar er is nog een lange weg te gaan.

  • zondag 23 juli 2017 22:55

De reden achter de opvallende samenwerking tussen Apple en YouTube

Misschien dat je het je niet meer kunt herinneren, maar op de eerste iPhones stond de YouTube-app standaard geïnstalleerd. In 2012 werd echter deze digitale zekerheid verbroken. Waarom? We kregen nooit een duidelijke verklaring, maar een YouTube-medewerker legt het nu eindelijk uit.

 

  • zondag 23 juli 2017 22:47

"Apple is komend jaar een biljoen dollar waard"

Met dank aan de lancering van de iPhone 8 zal Apple binnen nu en twaalf maanden meer dan één biljoen dollar waard zijn. Met deze waardestijging zal Apple een belangrijk record breken.

 

  • zaterdag 22 juli 2017 21:48

De belastingzaak Apple versus EU zorgt voor spanning

Apple wordt door Europa beschuldigt voor belastingontduiking. Apple vindt de beschuldiging echter enkel politiek geneuzel en schuift zo de schuld in Brussels schoenen. Alsof dit nog niet genoeg kinderachtig gewelles-nietes is, bemoeit de Amerikaanse politiek zich er nu ook mee.

  • zaterdag 22 juli 2017 21:44

Met je iPhone ticketfraude en lange wachttijden tegengaan: de toekomst is Presence

De laatste jaren neemt de drukte op festivals en concerten flink toe. Ook de fraude in concertkaartjes neemt steeds grotere vormen aan. Een nieuwe iPhone-app van Ticketmaster gaat hier echter verandering in brengen. 

  • woensdag 19 juli 2017 11:07

Apple’s iOS 11 krijgt eigen document scanner

iOS 11 zorgt er in september in één klap voor dat een aantal externe iPhone-apps overbodig worden. Neem bijvoorbeeld de QR-code scan-app, deze kan na de nieuwe update rechtstreeks de digitale prullenbak in. Hier blijft het niet bij. Met de update naar iOS 11 zal ook de Notities-app van Apple worden voorzien van een aantal handige nieuwe functies.

  • woensdag 19 juli 2017 11:01

iPhone 8 krijgt gezichtsherkenning in plaats van Touch ID

Touch ID zonder fysieke homebutton, het blijft nog steeds een erg wankel idee. Zo komen er steeds meer geruchten dat de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus helemaal niet zullen worden voorzien van een vingerafdrukscanner.

  • vrijdag 14 juli 2017 11:05

Apple Store Fifth Avenue in New York pas eind 2018 open

Apple is sinds januari dit jaar van start gegaan met de grote verbouwing van de Apple Store aan Fifth Avenue in New York. Aanvankelijk was de einddatum nog onbekend, maar inmiddels er al meer bekend.

  • vrijdag 14 juli 2017 10:43

iOS 11: Offline artikelen uit je Safari Leeslijst bewaren en lezen

Yes! Er is weer een handige functie in iOS 11 ontdekt! Met een nieuwe update op zak wordt het namelijk mogelijk om offline via Safari opgeslagen artikelen terug te lezen. Voor alle mb-vreters onder ons is dat natuurlijk een welkome verrassing!

 

  • woensdag 12 juli 2017 11:49

iOS 11 tip: QR-codes scannen met de Camera-app van je iPhone

Er zijn heel veel apps in de App Store te vinden die je een handje helpen bij het scannen van QR-codes. Vanaf iOS 11 heb je die echter niet meer nodig.

  • woensdag 12 juli 2017 11:46

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek overige, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 95 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.