Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Alle overige nieuwsberichten op iPhone.nl (pagina 8)

In deze nieuwsrubriek vind je alle overige nieuwsberichten en artikelen van iPhone.nl.

 

The Rock in epische Siri-film

Er is bijna geen betere manier om je week te beginnen, dan met een film van Apple en The Rock. In samenwerking met de enige echte Dwayne ‘The Rock’ Johnson laat Apple de kracht van Siri zien, want met Siri als metgezel waant iedereen zich een held.

  • dinsdag 25 juli 2017 22:06

Apple benoemd nieuwe topvrouw

Apple heeft een nieuwe topvrouw benoemd. Met Deirdre O’Brein als Vice President of People is Apple weer een vrouwelijke leider rijker.

  • maandag 24 juli 2017 11:49

App-Store wordt platform voor verhalen

Met de komst van iOS 11 wil Apple ons vaker richting de App Store lokken. Nu de winst in tien jaar tijd al flink is gestegen, ziet Apple nog steeds groei in de store. Met de nieuwe toevoeging van verhalen en extra content, zet Apple weer een stap richting een completere branding.

  • maandag 24 juli 2017 11:42

"Apple is een divers bedrijf, maar het kan beter"

Het beeld van leidinggevenden in de tech-industrie is vooral erg blank en mannelijk. Dit is niet echt een realistische afspiegeling van de samenleving en er dient dus verandering plaats te vinden. Apple zet de eerste stappen richting een meer diverse bedrijfscultuur, maar er is nog een lange weg te gaan.

  • zondag 23 juli 2017 22:55

De reden achter de opvallende samenwerking tussen Apple en YouTube

Misschien dat je het je niet meer kunt herinneren, maar op de eerste iPhones stond de YouTube-app standaard geïnstalleerd. In 2012 werd echter deze digitale zekerheid verbroken. Waarom? We kregen nooit een duidelijke verklaring, maar een YouTube-medewerker legt het nu eindelijk uit.

 

  • zondag 23 juli 2017 22:47

"Apple is komend jaar een biljoen dollar waard"

Met dank aan de lancering van de iPhone 8 zal Apple binnen nu en twaalf maanden meer dan één biljoen dollar waard zijn. Met deze waardestijging zal Apple een belangrijk record breken.

 

  • zaterdag 22 juli 2017 21:48

De belastingzaak Apple versus EU zorgt voor spanning

Apple wordt door Europa beschuldigt voor belastingontduiking. Apple vindt de beschuldiging echter enkel politiek geneuzel en schuift zo de schuld in Brussels schoenen. Alsof dit nog niet genoeg kinderachtig gewelles-nietes is, bemoeit de Amerikaanse politiek zich er nu ook mee.

  • zaterdag 22 juli 2017 21:44

Met je iPhone ticketfraude en lange wachttijden tegengaan: de toekomst is Presence

De laatste jaren neemt de drukte op festivals en concerten flink toe. Ook de fraude in concertkaartjes neemt steeds grotere vormen aan. Een nieuwe iPhone-app van Ticketmaster gaat hier echter verandering in brengen. 

  • woensdag 19 juli 2017 11:07

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek overige, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 94 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.