Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Alle overige nieuwsberichten op iPhone.nl (pagina 8)

In deze nieuwsrubriek vind je alle overige nieuwsberichten en artikelen van iPhone.nl.

 

3 nieuwe Snapchat functies

Snapchat doet heel erg zijn best om gebruikers te blijven verrassen met nieuwe functies. Helaas is het een wat ongelijke strijd, aangezien Facebook snel de copy+paste knop erbij pakt. Desondanks zijn er vorige week weer drie nieuwe functies toegevoegd.

  • woensdag 12 juli 2017 11:39

Instagram tip: reageer op Stories met een foto of video

Instagram heeft een nieuwe functie toegevoegd aan Instagram Stories. Het is nu mogelijk om met een foto of video een reactie plaatsen op iemands Story. Je bent nu nu dus niet meer beperkt tot een aantal leestekens, maar je kunt helemaal losgaan met visueel beeld. Een foto zegt immers meer dan duizend woorden.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:55

Zet Siri in iOS 11 in als vertaler

Met Siri kun je iemand bellen of een berichtje sturen. Ook kun vol gemak het weer checken en muziek door Siri laten herkennen. Maar wist je ook dat je Siri prima als vertaler kunt inzetten? Lees in deze tip hoe je dit kunt doen en welke talen beschikbaar zijn.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:35

Apple engineers sluiten zich aan bij WebVr Community Group

Apple is flink aan de bak als het om virtual reality gaat. De geruchten omtrent Apples VR-plannen nemen namelijk steeds concretere vormen aan. Zo is met de update naar High Sierra voor de Mac mogelijk om VR-brillen aan het apparaat aan te sluiten en zelf aan de slag te gaan met het maken van virtual reality content.

  • dinsdag 11 juli 2017 11:23

In 2018 lanceert Apple drie iPhones met OLED-display

In het jaar 2017 staat nog een heleboel te gebeuren. Zo wachten we nog braaf af op de lancering van de iPhone 8, iPhone 7s en 7s Plus (update: die laatste twee zijn er niet gekomen, maar de iPhone 8 Plus en de iPhone X(10) wel). Apple is echter ook al druk bezig met een planning voor 2018. In dit artikel nemen we alvast een kijkje in de toekomst.

  • maandag 10 juli 2017 12:44

Fender cureert rockende afspeellijsten voor Apple Music

Het bekende gitaarmerk Fender zorgt ervoor dat mensen met een hart voor rockmuziek helemaal los kunnen gaan en genieten van rockende gitaren met dank aan een aantal loeiharde afspeellijsten op Apple Music. Het bekende gitaarmerk heeft namelijk in samenwerking met Apple Music een aantal afspeellijsten samengesteld. Binnen deze afspeellijsten staat de kunst van Fender gitaren centraal.

  • maandag 10 juli 2017 12:18

Met één vinger in- en uitzoomen in Apple Kaarten en Google Maps

In- en uitzoomen is een bekend gegeven: met een knijpende beweging kun je gemakkelijk inzoomen in Google Maps en Apple Kaarten en door de tegenovergestelde beweging kun je ook weer gemakkelijk uitzoomen. Maar wist je dat je ook met maar één vinger hetzelfde voor elkaar kunt krijgen?

  • zaterdag 8 juli 2017 17:16

Ook concurrentie worstelt nog met vingerafdrukscanner

Terwijl Apple druk bezig is met het ontwikkelen van Touch ID voor onder het scherm, is ook de concurrentie niet stil blijven zitten. Als antwoord op de aanhoudende ruzie tussen Qualcomm en Apple, is het eerstgenoemde bedrijf in de strijd om samen met smartphonefabrikant Vivo als eerste een vingerafdrukscanner in het scherm van een telefoon te verwerken.

  • maandag 3 juli 2017 23:30

Zeldzame Apple sneakers gaan onder de hamer

In de jaren tachtig en negentig bracht Apple op een blauwe maandag een kledinglijn uit. Compleet met petten, riemen en truien, alles versierd met het bekende appeltje. De kledinglijn was geen groot succes en werd dus al snel gestopt. Op de valreep werden er nog een aantal sneakers geproduceerd. Deze sneakers zijn tegenwoordig erg zeldzaam en gewild. Lees hier meer over het ware collectors item.

  • maandag 3 juli 2017 23:22

Downgraden naar iOS 10.3.1 niet meer mogelijk

Downgraden naar iOS 10.3.1 is vanaf nu helaas niet meer mogelijk. Lees in dit artikel waarom Apple hiervoor kiest.

  • zondag 2 juli 2017 20:20

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek overige, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 95 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.