Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het Amerikaanse leger heeft genoeg van de constant vastlopende Android telefoons en schakelt daarom over naar iPhones (iOS).

Android naar iPhone 6s

De strijdkrachten zullen gebruik gaan maken van het laatste Apple model, iPhone 6s. Deze iPhones zullen een ingebouwd systeem krijgen genaamd iTAC, iPhone Tactical Assault Kit. Het leger maakte hiervoor gebruik van een onbekend Samsung toestel volgens nieuwswebsite DoD Buzz.

Onbekende bronnen meldden DoD Buzz dat de Samsung Android telefoons constant vastliepen en gerestart moesten worden om weer te werken. Dit duurden soms wel minuten wat tot irritatie en tijdsverlies leidde. De iTAC werd voornamelijk ingezet om live feeds te ontvangen van troepen op locatie. Hierbij is het van groot belang dat de feed niet hapert of vastloopt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Slecht Samsung model?

Het klinkt als een harde aanval richting het softwaresysteem Android maar wij weten ook niet alles rondom deze switch. Zo is er niet bekend welk Samsung model het was en wat de specificaties van dit model zijn.  Mocht het een 2/3 jaar oude Samsung model zijn dan kan deze uiteraard niet op tegen de huidige kwaliteiten van de iPhones. 

Lees ook: Overstappen van Android naar iPhone doe je zo!

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.