Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Met de komst van iOS 11 wil Apple ons vaker richting de App Store lokken. Nu de winst in tien jaar tijd al flink is gestegen, ziet Apple nog steeds groei in de store. Met de nieuwe toevoeging van verhalen en extra content, zet Apple weer een stap richting een completere branding.

App-Store biedt ruimte voor verhalen en interviews

Met ingang van deze week is het mogelijk om de nieuwe verhalen in de App Store te lezen. De achtergrondverhalen en verdiepende interviews met app-makers zijn ook in het Nederlands te bewonderen. Zo kun je nu bijvoorbeeld lezen onder de handgemaakte spellen van State of Play. Daarbij is er ook  een interview met de maker van PKTBALL te lezen.

Lees ook: "Apple is komend jaar een biljoen dollar waard"

Feel good verhalen en een meer uitgebreide app

Met de verhalen in de App-Store verspreid Apple een positieve vibe door het digitale landschap. Met de interviews en artikelen over games, apps en hun makers krijgen de lezers een kijkje in de veelzijdige wereld van apps. Met de verhalen zet Apple de makers in het zonnetje. Hierdoor ontstaat er een meer veelzijdige branding voor de App-Store en wordt de store een plek waar je ook zonder gerichte zoekvraag terecht kan. Wat ook goed om te weten is, is dat de App-Store verhalen en interviews verschillend zijn per taal en land.

Lees ook: De reden achter de opvallende samenwerking tussen Apple en YouTube

Shortlists met Apps van de Dag

Naast de interviews zijn er ook simpele shortlists aan de content van de App-Store toegevoegd. Zo is er een shortlist met apps om fit te blijven, zen te worden, indiegames en de perfecte apps voor een korte break. Verder wordt iedere dag ook een App van de Dag getoond.

Tip: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.