Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Onze categorie 'App van de Week' is weer terug! Deze week hebben wij de app musical.ly verkozen. Met deze applicatie kun je video's maken, delen en ontdekken in de community. Maak een korte video, bewerk deze met effecten en voeg muziek of geluidseffecten toe!

Deze gratis app is direct te downloaden in de App Store en maakt het je mogelijk om je video's op een onwijs creatieve manier te bewerken. Zo kan je deze vervolgens met andere delen en een heuse fanbase opbouwen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Musical.ly

Bewerk de video met effecten zoals reverse of time trap voor een unieke ervaring. Toch liever iets anders? In de musical.ly app kan je ook gemakkelijk een playback (lip-dub) video maken. Deel vervolgens de video in de community of op je sociale netwerken! Natuurlijk is opslaan voor je eigen entertainment ook gewoon mogelijk! seconde) op een creatieve manier te bewerken om deze vervolgens te delen. Musical.ly beschikt over een grote bibliotheek met miljoenen nummers om toe te voegen aan je video. Is een nummer te simpel? Voeg dan een geluidseffecten toe; er is meer dan genoeg keuze! 

Download deze app

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.