Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple verkocht een immens aantal smartwatches in 2015: 11,6 miljoen stuks om precies te zijn. Uit data eerder deze week bleek dat Apple de populairste aanbieder van smart watch is met een marktaandeel van maar liefst 63%

Apple Watch onder de 'wearables'

Volgens een onderzoek van IDC had Apple onder de digitale draagbare apparaten met zijn Apple Watch een marktaandeel van bijna 15%. Hieronder vallen dus zowel smart watches als 'fitness' watches. De populairste wearable uit deze lijst was de Fitbit, met een marktaandeel van 27% en 21 miljoen verkochte eenheden.

Fitbit

Activiteitstracker Fitbit

Dit apparaat is een activiteitstracker en is qua functies niet te vergelijken met de veelzijdige Apple Watch. Samsung had in de lijst van top vijf 'wearables' een marktaandeel van 'maar' 4%, met een verkoop van 3.1 miljoen apparaten.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Nieuwe Apple Watch bandjes

15 maart worden er nieuwe bandjes voor de Apple Watch verwacht, samen met de introductie van de nieuwe iPad Pro 9.7 inch (eerder iPad Air 3 genoemd) en iPhone 5se.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.