Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Goed nieuws voor alle studenten onder ons! Met de Back to School-actie van Apple krijg je namelijk een Beats-koptelefoon bij aankoop van een MacBook of iPad Pro. 

Ieder jaar weer is het raak. Met de  Back to School van Apple trapt het bedrijf ieder jaar het nieuwe schooljaar met een goede korting of cadeau af. Zo ook dit jaar. Dit jaar krijg je naast  de standaard - en oh zo fijne - studentenkorting ook een Beats-koptelefoon cadeau. Niet alle producten doen mee aan de actie en ook het cadeau kan per product verschillen. Gelukkig zijn wij hier om een helder overzicht te geven:

Lees ook: Macbook Pro krijgt significante update

MacBook

  • MacBook (12-inch): Beats 3-koptelefoon

  • MacBook Pro: Beats 3-koptelefoon

  • MacBook Air: Beats 3-koptelefoon

iMac en Mac Pro

  • iMac: Beats 3-koptelefoon

  • Mac Pro: Beats 3-koptelefoon

iPad Pro

  • iPad Pro 10,5-inch: BeatsX-oortelefoon

  • iPad Pro 12,9-inch: BeatsX-oortelefoon

Lees ook: Apple Store krijgt Beats 1-radiostudio

Zoals je ziet is de iPhone van de actie uitgesloten en krijg je bij de iPad Pro geen Beats-koptelefoon, maar BeatsX-oortelefoon. Als dit laatst genoemde feit voor teleurstelling zorgt, heeft Apple nog een fijne oplossing. Bij aanschaf van een iPad Pro kun je voor een meer prijs, variërend tussen de 50 en 150 euro, een Beats-koptelefoon bestellen. Hierdoor heb je toch een fikse korting op zak!

De actie is 8 augustus al van start gegaan. Alle studenten die zijn ingeschreven bij een onderwijsinstelling, ouders, leraren en faculteitsleden kunnen gebruikmaken van de actie via de online Apple Store. Verder kun je bij de bestelling ook nog gebruikmaken van de standaard studentenkorting en kunnen studenten een Apple Music -lidmaatschap afsluiten voor tegen een gereduceerd bedrag.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.