Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De deal tussen Apple en Samsung is rond. Apple bestelt niet 70 miljoen gebogen OLED-schermen bij Samsung, maar 92 miljoen. Dit is een flink aantal en vestigt hoge verwachtingen voor de iPhone 8.

Op basis van Koreaanse media meldt DigiTimes dit nieuws. De geruchten dat Apple OLED-schermen bij Samsung bestelt zijn niet nieuw, maar het is zelden zo concreet geweest. Voor het luttele bedrag van 9 miljard dollar is de deal gesloten en zal Samsung over een periode van twee jaar de OLED-schermen leveren.

Gewoonlijk produceert Apple per jaar 200 miljoen iPhones. Uit het nieuws dat Samsung het komende jaar 92 miljoen schermen zal produceren voor Apple blijkt dat er een grootse lancering met een OLED-scherm er aan zit te komen. Naar alle waarschijnlijkheid zal het OLED-scherm terugkeren in Apple’s nieuwste pareltje: de iPhone 8. Andere telefoons die voor de iPhone 8 nog zullen verschijnen, de iPhone 7s en 7s Plus, zullen het nog zonder OLED-scherm moeten doen. Ter ere van het tienjarig bestaan van de iPhone, wordt er verwacht dat de iPhone 8 een waar pronkstuk zal worden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Hoe zit het nu met alle geruchten?

Lees hier alles wat wij van iPhone.nl verwachten:

‘Nieuwe iPhone krijgt verticale camera en roestvrijstalen frame’

'iPhone 8 gaat iPhone Edition heten'

‘De iPhone 8 krijgt een vingerafdrukscanner met geluidsgolven’

'iPhone 8 van staal (zonder aluminium)'

‘iPhone 8 krijgt 4.7 inch scherm met een stuk grotere batterij’

‘Apple’s iPhone 8 waterdichter dan iPhone 7’

iPhone 8: 'Draadloos opladen wordt ondersteund'

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.