Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple verwacht waarschijnlijk in september/oktober 2016 veel nieuwe iPhone toestellen te verkopen, dat blijkt uit het feit dat de technologie-gigant heeft aangegeven zo'n 72 tot 78 miljoen iPhone 7 toestellen te gaan produceren. Dit aantal ligt zo'n 10 miljoen exemplaren hoger dan wat eerder geschat was.

Deze informatie is afkomstig van Economic Daily, die de informatie op zijn beurt weer heeft ontvangen van Apple fabrikanten Foxconn en Pegatron. Deze productieaantallen zouden kunnen betekenen dat Apple in 2016 tóch weer een nieuw productierecord vestigd met (hopelijk) een recordomzet en groei.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

De nieuwe iPhone 7 wordt waarschijnlijk in september 2016 aangekondigd en beschikt over een nieuwe A10 chip en een waterdicht (letterlijk) ontwerp. De iPhone 7 serie wordt de eerste serie waar het 'Plus' toestel behoorlijk afwijkend is: dit model krijgt een dubbele lens, 3GB werkgeheugen en waarschijnlijk zelfs 256GB opslag (door middel van een nieuwe Sandisk techniek). Het design van beide toestellen blijft gelijk aan dat van de iPhone 6s en 6s Plus, met enkele optische verschillen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.