Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het lijkt erop dat er een nieuw model aan de iPad lijn toegevoegd gaat worden. Volgens betrouwbare bronnen komt er een nieuwe 10.5-inch iPad aan het begin van 2017. 

Nieuwe 10.5 inch iPad

De iPad komt in de reeks met de 7.9-inch iPad mini, 9.7-inch iPad Air, iPad Pro en de 12.9-inch iPad Pro. Volgens de website Digitimes wordt dit een iPad die zowel gebruikt kan worden in de professionele markt als voor studenten en scholen. Vooral de iPads die groter zijn dan 10-inch zijn populair in de onderwijswereld volgens Digitimes. Daarmee gezegd zijn de 7.9-inch en de 9.7-inch iPads net iets te klein om aan de wensen van de doelgroep te voldoen. Daarnaast valt de grotere iPad Pro in een te hoge prijsklasse volgens de website.

Lees ook: ‘iPad Pro scherm is het beste scherm dat ooit is gemaakt!’

Digitimes beweert dat, naast het 10.5-inch model, er nog 3 andere schermgroottes gepresenteerd zullen worden. Het productieproces zal in December van dit jaar starten om de nieuwe iPad begin 2017 al te kunnen verkopen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Gepresenteerd in maart 2017

Volgens ons zal de nieuwe iPad naar verwachting tijdens het maart evenement gepresenteerd worden.

Eerder sprak de welbekende Apple analist Ming-Chi Kuo al over de nieuwe iPads. Hij gaf aan de nieuwe iPads een OLED scherm krijgen met een A10X CPU. Dit is een snellere chip dan de chip van de supersnelle iPhone 7.

Lees ook: iPad Pro: 32GB of 128 GB?

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer