Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De bouw van het supercomplex van Apple genaamd Apple Campus 2 loopt voorspoedig. In dit artikel laat Duncan Sinfield het nieuwe Apple HQ in een dronevlucht zien.

Video: dronevlucht Apple Campus

In de video zien we de vooruitgang van de Apple Campus inclusief de installatie van de gigantische glasplaten. De grootste glasplaten ter wereld volgens sommige kenners. Ook is te zien hoe de oppervlakte van ruim 700.000 m2 wordt gevuld met zonnepanelen.

We zien een ruim 100.000 m2 gebouw uit de grond komen dat zal dienen als fitnesscentrum voor de medewerkers van Apple. Daarnaast zijn de gebouwen voor de Research & Development te zien, die duidelijk gescheiden zijn van de rest van de gebouwen. De video geeft ook een overview van de twee parkeergarages die samen 10.980 parkeerplaatsen bieden.

Zie hier de volledige dronevlucht van Duncan Sinfield over de Apple Campus:

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple Campus begin 2017

Apple verwacht nog voor het eind van dit jaar de complete constructie van alle gebouwen af te hebben. De volledige oplevering van de Apple Campus staat gepland in begin 2017. Als alle gebouwen klaar zijn zoals gepland dan kunnen ruim 13.000 werknemers de nieuwe 2.8 miljoen m2 Apple Campus betreden. In de laatste aandeelhouders vergadering verteld Tim Cook dat alles volgens schema verloopt.

We houden jullie op de hoogte over de vorderingen van dit gigantische project: de Apple Campus.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.