Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple werkt samen met het modemerk Coach aan een nieuwe lijn Apple Watch bandjes, aldus modesite 'Haute Ecriture'. Volgens deze website zijn medewerkers van Coach op de hoogte gebracht dat de nieuwe bandjes in juni worden geïntroduceerd.

Coach is een Amerikaans tassenmerk dat past in het rijtje waar onder andere Michael Kors zich in bevindt. Coach positioneert zich vooral in het duurdere segment met luxe leren, redelijk onopvallende tassen met kleine logo's.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Coach heeft acht Watch bandjes ontworpen waaronder met een witte, zwarte, rode en bruine band. Sommige bandjes hebben hangers, anderen zijn 'kaal'. Diverse bandjes lijken eenzelfde design als Coach' handtassen uit de voorjaars/zomercollectie van 2016 te hebben. Zie hier een aantal voorbeelden:

Apple Watch Coach bandje

De bandjes gaan zo'n $ 150 per stuk kosten, met deze Coach bandjes wil Apple de Watch vermoedelijk weer als iets luxer positioneren, hoewel wij persoonlijk verwachten dat de 'Apple Watch Coach' iets voordeliger zal zijn dan de Hermès uitvoering.

Apple Watch Coach bandjes

Waarschijnlijk gaat Apple net als met Hermès een combinatie van de Apple Watch (RVS kast) met speciaal bandje aanbieden. Deze wordt ook geleverd in een aparte verpakking net als eerder bij Hermès het geval was.

Apple Watch Hermes bandje

Verpakking van de Apple Watch Hermès

Wanneer de bandjes beschikbaar zijn is nog niet bekend. Wellicht worden deze op het WWDC aangekondigd met de keynote op maandag 13 juni 2016.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.