Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als je goed kijkt heb je het misschien al gezien: de Apple Event aankondiging voor maandag 21 maart geeft een aantal hints weg met betrekking tot de iPhone 5se/SE aankondiging.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

 

iPhone 5SE of SE hints

Het eerste dat opvalt aan deze Apple Event uitnodiging zijn de 4 kleuren. Om precies te zijn: roségoud, goud, zilver en spacegrijs. Huh, komt dat je bekend voor? Dit zijn natuurlijk de kleuren die de nieuwe iPhone 5SE of SE gaat krijgen! Het kan echter dat er ook nog een lichtere tint roségoud in deze afbeelding verstopt zit, komt dit nieuwe toestel wellicht in een vijfde kleur op de markt, of is dit gewoon de kleur van de antennestreep?

Hoe betrouwbaar is deze hint? Oordeel zelf maar door naar de onderstaande afbeelding te kijken, gebruikt voor de uitnodiging van het Apple Event op 10 september 2013, waar onder andere de iPhone 5c aangekondigd werd:

Betrekking op de Macbook

Waarschijnlijk heeft deze uitnodiging inderdaad betrekking op de iPhone. Als dit niet zo is, heeft deze misschien betrekking op de 12-inch Macbook. Wij schreven eerder dat deze namelijk misschien in een roségouden uitvoering op de markt gebracht gaat worden. Hiermee zou de Macbook in dezelfde kleuren als de nieuwe iPhone series verkrijgbaar zijn.

Macbook rosegold

Afbeelding via 9to5mac


Een andere theorie die hier op kantoor de rondte doet is dat de kleuren van de afbeelding betrekking hebben op de introductie van de iPad Pro 9.7 inch, die ook vermoedelijk wordt aangekondigd. Dit kleinere iPad vlaggenschip model krijgt 4 speakers, een flitser, 4K scherm en 4GB RAM werkgeheugen waarmee dit een geweldig snelle en interessant gepositioneerde tablet zal worden. Wellicht komt dit toestel ook in 4 kleuren op de markt?

Wat we nog meer verwachten op 21 maart

Op 21 maart verwachten wij dus de iPhone (5)SE, iPad Pro 9.7 inch, misschien een roségouden Macbook en wellicht een gehele nieuwe lijn Macbooks met Skylake chips. Ook zullen een aantal nieuwe bandjes voor de Apple Watch gepresenteerd worden. 

Wil jij niks missen? Houd dan maandag 21 maart tussen 7 en 8 uur onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom het Apple Event en de aangekondigde producten. Wij hebben er zin in!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.