Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op 27 maart zal Apple tijdens zijn jaarlijkse Apple-event nieuwe producten en updates presenteren. Een nieuwe iPhone, een update voor iPads, Mac Pro en een iOS update? Dit zijn onze verwachtingen van het Apple-event.

Dit zijn onze verwachtingen van het Apple-event in maart 2018

De uitnodigingen zijn pas net de deur uit of het geruchtencircuit weet al bijna zeker wat er gepresenteerd zal gaan worden tijdens het Apple-event eind deze maand. De eerste 2018 Apple producten en updates zullen hierheen onthuld worden en wij kunnen niet wachten om de volgende nieuwtjes te horen:

1. iPhone SE 2

Ja ja, daar is hij dan eindelijk; de iPhone SE 2. De langverwachte opvolger van de iPhone SE zal worden gepresenteerd. Deze kleine maar krachtige iPhone zal naar alle waarschijnlijk dezelfde specificaties hebben als de iPhone 8. Daarnaast zal de SE 2 worden voorzien van smallere schermranden, Touch ID (in plaats van Face ID), draadloos opladen dankzij glazen achterkant.  Dat deed Apple immers ook met de iPhone SE waar de iPhone 6s in de behuizing van de 5s werd ‘gestopt’. Wij zijn zeer benieuwd naar deze kleine krachtpatser. Meer hierover volgt snel.

iPhone SE 2

2. iOS 11.3

Nieuwe software voor onze iPhone en iPad verwachten wij ook eind deze maand: iOS 11.3. Jaarlijks doet Apple rond deze tijd een wat grotere tussentijdse update van iOS om zo vernieuwingen door te voeren. Een van deze vernieuwingen zal zijn een nieuwe Animoji, verbeterde energiebeheer-functie (waar jij zelf mee kunt bepalen welke prestaties je iPhone wel/niet beperkt worden)

3. Goedkopere iPad (geen Face ID)

Geen nieuwe iPad mini maar een goedkopere variant van de iPad Pro. De besparingen worden vooral gedaan op het weglaten van de Face ID (wel Touch ID). Dit wordt de opvolger van de iPad uit 2017.

4. Nieuwe Mac Pro

Naast een nieuwe iPhone en iPad zal er naar alle waarschijnlijk ook een nieuwe Mac Pro worden onthuld. Deze rondvormige Mac kun je eenvoudig aansluiten op elk gewenst scherm. Hiermee kan ook de professionele gebruiker zijn ophalen tijdens het Apple-event van later deze maand.

5. Nieuwe hoesjes en Apple Watch-bandjes

Zoals bij elk Apple-event zal de techgigant ook nieuwe Apple Watch-bandjes en diverse hoesjes presenteren. Mocht je op zoek zijn naar een nieuw beschermhoesje voor je iPhone dan zou ik even wachten op het Apple-event met beslissen. Wie weet zit er wat moois tussen.

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer