Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Een oplettende twitter gebruiker heeft een code ontdekt dat uitwijst op het experimenteren van LiFi technologie op nieuwe iPhone modellen.

LiFi in de iPhone 7?

Het lijkt er op dat Apple aan het experimenteren is met de opvolger van Wifi genaamd: LiFi. In de meeste actuele iOS versie zijn sporen en codes ontdekt van de nieuwe vorm van dataverkeer (zie afbeelding) Sinds iOS 9.1 is de code al verschenen in de software. Het heeft er alle schijn van dat Apple de nieuwe vorm van WiFi wilt gaan toepassen in de iPhone 7 en iPhone 7 Plus.

 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

 

Wat is LiFi?

LiFi staat voor Light Fidelity. Door middel van LiFi kan er draadloos data verstuurd worden via licht. Niet alleen de naam maar ook de functie heeft veel weg van WiFi en kan voor veel mogelijkheden gebruikt worden. Het grote verschil is dat LiFi tot wel 100x sneller werkt dan WiFi. Er kan data van 224 gigabit per seconde verstuurd worden. Ook zal de consument voordeliger uit zijn met LiFi in tegenstelling tot WiFi.

Deze resultaten komen voort uit een onderzoek dat in November 2015 uitgevoerd is. Met deze indrukwekkende cijfers kunnen wij alleen maar hopen dat Apple de LiFi mogelijk in de nieuwe modellen bouwt.

Hoe werkt LiFi?

Door middel van ledlampjes op een gigantisch hoge snelheid aan en uit te schakelen kan er data worden verzonden. Dit maakt LiFi ongeveer even snel als het licht. Daarnaast zijn de knipperde lichtjes voor het menselijk oog niet waarneembaar waardoor wij het aanschouwen als een normale lamp.

 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.