Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als je wilt werk als hoofd programmering voor alles omtrent tv-series en films dan kun je nu sollicteren op deze functie bij Apple. Het techbedrijf gaat namelijk volop inzetten op het ontwikkelen van eigen series en films. 

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Apple gaat eigen series produceren

Eerder ontwikkelde Apple al de eigen series Planet of the Apps en Carpool Karaoke met James Corden. Micheal Lombardo van HBO zou al contact hebben met Apple over de positie van hoofd programmering. Lombardo werkte tussen 2007 en 2016 voor HBO om de content strategie uit te schrijven. Echter is Apple nog steeds druk op zoek dus mocht je interesse hebben kun je nog steeds solliciteren. Je zal dan gaan samenwerken met mannen zoals Jimmy Lovine en Eddy Cue.

De series en films zullen gemaakt worden in samenwerking met externe bedrijven zoals dit ook gebeurden met de eerder uitgebrachte series. De thema’s zullen vooral gericht zijn op het in beeld brengen van de popcultuur waar muziek een belangrijk onderdeel zal zijn. Dit komt omdat de verschillende films en series ook te zien zullen zijn via Apple Music. Op dit moment is Apple druk bezig om een documentaire te maken over de muziekproducer Clive Davis en voormalig One Direction-bandlid Harry Styles. Ook Dr. Dre krijgt een eigen serie.

Met deze richting probeert Apple een breed publiek te trekken en hierbij horen ook populaire acteurs. Apple is namelijk al een tijdje bezig om de grote namen uit Hollywood aan zich te strikken. CEO Tim Cook reageerde echter nog kalm en noemde het project alsof Apple ‘met één teen het water voelt’. Wordt vervolgd!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.