Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple heeft gisterenavond een video uitgebracht waarin ze jullie meenemen in de wonderlijke wereld van de woning-app; Homekit. Bekijk de video hier!

Vernieuwde Homekit website

De webpagina over de woning app van Apple heeft een totale make-over gekregen. Naast een verbeterd design zijn er grote afbeeldingen toegevoegd om de toepasbaarheid van de woning app te laten zien.

Lees ook: Apple Homekit delen met een of meerdere personen

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Woning app van Apple

Sinds iOS 10 is Homekit (Woning) te gebruiken voor de iPhone en iPad. Met de app kunnen woningen, kamers en apparaten bediend worden vanuit een Apple device. Van het veranderen kleuren in lampen, het automatiseren van sloten tot het nabootsen van een zonsondergang in huis. Al deze functies zijn bedoeld om een huis of kamer ‘slimmer’ te maken. 

Lees ook: Apple werkt aan speaker voor Siri

woning app homekit apple

Video woning app

In de onderstaande video ad zijn de verschillende functionaliteiten van de app te zien. De video begint met een wakker wordende vrouw die aan Siri vraagt of de scene ‘ontbijt’ kan worden geactiveerd. Vervolgens wordt automatisch de koffie gezet, wie wilt dat nou niet ;). De video laat een complete dag zien waarin je kunt zien wat Homekit voor jou kan betekenen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.