Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het geruchtencircuit draait al op volle toeren over welke nieuwe iPhones Apple in 2018 gaat uitbrengen. Een daarvan wordt een iPhone met een 6,1 inch-lcd-scherm, aldus de betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo. De andere zal de opvolger zijn van de iPhone X met daarnaast een plus model. 

Goedkopere iPhone X 2018 versie

Vele monden vielen open toen Apple in het najaar van 2017 de iPhone X presenteerde aan het publiek. De randloze design van de iPhone X inclusief oled-scherm viel bij menig in de smaak. Echter was en is de prijs van de iPhone X iets té veel van het goede voor het grote publiek; 1160 euro (september 2017). Dit kwam mede door de nieuwe technologieën die er in de nieuwe iPhone was gestopt. 

Volgens Apple-analist Ming-Chi Kuo heeft Apple dit aan het denken gezet en zal het in 2018 met een goedkopere 6,1 inch-versie iPhone X komen. Vooral goedkoper vanwege het lcd-scherm in plaats van het dure oled-scherm. Hiermee verwacht hij dat dit toestel alle verkooprecords in 2018 zal breken. De vraag is dan ook gelijk of er wel een iPhone SE 2 zal verschijnen dit jaar?!

Lees ook: iPhone 2018 informatie, prijzen en geruchten

iPhone x 2018

Wat we nu al weten over de 6,1 inch-iPhone X

Onze mailbox stroomde de laatste tijd vol met betrouwbare én minder betrouwbare bronnen over de goedkope 6,1 inch-iPhone X. De meeste bronnen beweren dat deze 2018 budget-iPhone ongeveer zo’n 750 dollar zal gaan kosten. Dit is vergelijkbaar met de prijs van de iPhone 8. Naast de keuze voor het goedkopere lcd-scherm zal Apple naar alle waarschijnlijk ook de 3D Touch functie weg laten. Daarnaast verwachten wij een enkele camera, Face ID (gezichtsherkenning) en zullen alle drie de 2018 iPhones voorzien zijn van Intel-chips in plaats van Qualcomm-chips. Dit heeft te maken met een langdurige rechtszaak tussen Apple en Qualcomm.

Bekijk ook: iPhone X losse toestellen op prijs vergelijken

Of bekijk: iPhone X abonnementen vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer