Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De App Store zal in de toekomst niet langer alleen apps aanbieden: Apple wil hier ook hardwareproducten zoals accessoires voor toestellen aanbieden. Deze accessoires worden bepaald aan de hand van de aankoophistorie van de gekoppelde Apple ID.

App Store met hardware aankopen

Hoe de 'nieuwe' App Store er precies uit gaat zien is op dit moment onduidelijk. Wél is bekend dat Apple suggesties voor producten wil doen aan de hand van de aankoophistorie van een klant. Heb jij bijvoorbeeld een iPhone SE bij Apple aangeschaft (of onlangs geregistreerd)? Dan zou het zomaar kunnen dat Apple in de nieuwe App Store 'For You' tab een aantal hoesjes voor dit nieuwe toestel zal aanraden.

Het gaat hier echter niet alleen om directe Apple-gerelateerde producten, Apple zal een deel van het assortiment uit de Apple Store aanbieden zoals HomeKit producten en waarschijnlijk harde schijven en drones. 

De nieuwe App Store

Waarschijnlijk wordt de nieuwe App Store update in de aankomende twee weken in de VS uitgerold. Of een uitrol in Europa dan ook direct plaatsvindt is nog onduidelijk. Apple zal de App Store ook voorzien van een 'For You' tabblad met gebruikersspecifieke aangerade producten gebaseerd op de aankoophistorie. Dit tabblad is vergelijkbaar met het 'For You' tabblad op Apple Music.

Een nieuw verdienmodel voor Apple

Met de nieuwe manier van accessories aanbieden kan Apple een nieuw verdienmodel opstellen: in-'app' aankopen via de eigen App Store. Waarschijnlijk zal Apple met deze verkoopstrategie mankracht (kosten voor personeel in de eigen winkels) sparen én meer accessoires verkopen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.