Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iOS 11 zorgt er in september in één klap voor dat een aantal externe iPhone-apps overbodig worden. Neem bijvoorbeeld de QR-code scan-app, deze kan na de nieuwe update rechtstreeks de digitale prullenbak in. Hier blijft het niet bij. Met de update naar iOS 11 zal ook de Notities-app van Apple worden voorzien van een aantal handige nieuwe functies.

Notities-app Apple

De notities-app van Apple heeft de afgelopen jaren al een aantal handige updates gekregen. Zo transformeerde de simpele boodschappenlijstjes-app zich in een onmisbare life-hack. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om externe links, afbeeldingen en schetsen toe te voegen. Hier blijft het niet bij. Met de komst van iOS 11 zal de app worden voorzien van een document scanner-functie. Hierdoor wordt het erg gemakkelijk om fysieke documenten digitaal te maken.

Tip: iPhone abonnementen vergelijken

Slimme document scanner

De scanner is ook pittig slim, want de app herkent het papier. Hierdoor wordt de automatisch weggesneden, met een cleane en heldere scan als resultaat. Ook wordt reflectie tegengegaan en worden de documenten automatisch recht gezet. Doordat je dit niet meer zelf handmatig hoeft te doen, heb je binnen een paar seconden een kwalitatief hoogwaardige scan in handen.

Lees ook: 3 geheime iPhone functies die iedereen zou moeten kennen

Zo werkt de nieuwe functie in iOS 11

Nieuwsgierig geworden naar hoe jij in iOS 11 aan de slag kunt met de document scanner van de Notities-app? Lees dan vooral verder:

  1. Open de Notities-app en maak een notitie aan. Uiteraard kun je ook in een bestaande notitie aan de slag

  2. Tik op het plusje dat je in beeld ziet staan

  3. Kies voor de opties Scan documenten

  4. Richt je camera op het document en tik op Druk af

  5. Controleer de scan en stel eventueel de randen bij

  6. Tevreden? Bevestig dan de scan

Lees ook: iOS 11: Offline artikelen uit je Safari Leeslijst bewaren en lezen

Het gescande document krijgt nu automatisch een plekje binnen de notitie. Je kunt de afbeelding ook toevoegen aan je filmrol of delen in een andere app, dit doe je door op de scan te tikken. Wanneer je in het bezit van een Apple Pencil bent, kun je ook direct de documenten ondertekenen. Handig!

In deze video van Cnet kun je exact zien hoe de nieuwe functie werkt: 

Bekijk ook: iPhone toestellen op prijs vergelijken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.